Bine ati venit la Dent It Clinica Dentale Italiana

S-a deschis in Bucuresti Dent It Clinica Dentale Italiana!

Amplasat in centrul capitalei, Dent It este o Clinca de stomatologie si estetica faciala cu specialiști din Italia si cu pregătire internaționala.

Acest proiect, pentru prima data in România, se naște din idea de a satisface cerințele unei stomatologii de calitate din punct de vedere estetic si funcțional.

Este o clinica la avangarda, unde igiena si sterilizare sunt valoare de baza si unde orice întrebarea pacientului va fi tratată ca o prioritate.

Medicii nostri

Echipa noastra

Interviu

Luxury Rich&Famous, October 2015 number

Meseria de doctor este o meserie care nu se alege, ci te alege pe tine. Am avut noroc sa cresc intr-o familie unde se vorbea si se vorbește despre medicina chiar si la masa de duminica, tatăl meu este medic cardiolog si fratele meu este medic orelist, de asemenea inevitabil am simțit o înclinație spre aceasta meserie si am dezvoltat automat si o pasiune. De când sunt mic, am adorat mereu sa văd oameni zâmbind.

Alegerea sa vin sa studiez in Romania, a fost mai mult o decizie luată din instinct.

Atunci era o Românie foarte diferită de cea de acum si destul de complicata, mai ales pentru un tânăr străin. Inițial decisesem sa fie o experiența doar de un an, după care sa ma reîntorc acasă „da mamma”, dar au trecut doi, patru, șase si după aproape zece ani încă suntem aici si facem oamenii sa zâmbească, aceasta fiind cea mai mare satisfactie pe care mi-a oferit-o si inca mi-o ofera profesia mea, in fiecare zi.

 

 

După atâția ani pot confirma o vorba care circula printre noi străinii ca „in Romania vii plângând si pleci tot plângând”.

Alegerea doctorului in general, nu neaparat a medicului dentist, este o decizie foarte subiectiva care se schimba de la pacient la pacient.

Personal, chiar cred ca finalizarea cu un rezultat satisfacator a tratamentelor medicale este baza unui doctor de succes, apoi sigur o atenție mare la igiena si sterilizare si la profesionalismul personalului este scheletul unei clinici reușite.

Dent It Clinica Dentale Italiana, situata in centrul capitalei, pe Calea Floreasca 112,  este a treia clinica din grupul nostru.

Împreuna cu partneri si maeștrii mei, Dr. Ernesto Mostarda si Dr. Fabio Minnozzi, am adus in București totul „know-how” a mai mult de douăzeci de ani de tratamente finalizate cu succes; celelalte doua clinici pe care le detinem in centrul Italiei, din fericire ne fac cadou o mulțime de zâmbete sănătoase si de pacienti satisfacuti.

 

Proiectul Dentit se bazează in primul rând pe profesionalismul si experiența doctorilor cât si pe dedicarea pentru aceasta meserie; calități care îți permit sa reușești si intr-o piața medicală ca cea din Romania, destul de saturată pe domeniu medical , unde deja exista clinici de un nivel bun.

Tratamentul  cel mai cerut când vine vorba de estetica dentară, este cu siguranța fatetarea dentară.

Fatetele, ca tratament pentru corectarea formei, dimensiunii si colorațiilor inestetice a anumitor dinti, sunt folosite foarte des in randul pacientilor romani, chiar si atunci cand indicatiile functionale nu prevad.

Albirea dentara, marirea buzelor prin „filler” ca si acidul hialuronic, biostimularea si biorigenerarea prin injecatrea subcutanta de plasma bogata din plachete(PRP) sunt clar tendintele actuale in estetica faciala, care le puteti gasi in portofoliu de tratamente noastre finalizate cu succes a clinicii noaste din Bucuresti, pe calea Floreasca 112.